Powered by Blogger.
RSS

Persiapan Perkahwinan (part 1)











kurang 3 bulan from my bid day, aku blh katakan 40% dh siap la especially doorgift. aku mmg menitikberatkan doorgift ni. ye la cian jgk kat kwn2 nnt dtg jauh2 kehujung dunia sana last2 smp sana setakat bg gula2 2 biji tu mau diorg jeling je karang

kad pun dh siap. kad yg aku dh buat pn dh edarkan kat sarawak. yg aku tempah ngn LH 500 keping pastu dpt free lg 100 keping. Alhamdulillah...

Baju untuk majlis akad nikah pun dh siap. cuma ada nk hntr utk jahit manik sikit2. skrg ni aku dh byk tumpukan utk hntrn. tema hantaran aku pink & hijau pucuk. aku tgk masa perkahwinan mawi-ekin tula terus dpt idea yg actully pink ni cantik sgt bila digabungkan ngn hijau. klu dulu2 kat kg org paling takut nk gabungkan 2 kaler ni. skrg cantik sgt

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments:

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget