Powered by Blogger.
RSS

30 days to go

pejam celik pejam celik lagi tinggal 30 hari utk aku melangkah ke satu lagi alam baru. persiapan aku rasa dh hmpr 85% siap la. hantaran 2 dh siap tggl lg yg mudah2 macam perfume tu, kasut, baju, belt n wallet. yg lain cam buah, kek n sirih kena buat last minit la kan.

dalam kepala skrg more to tiket flight utk aku balik kg future husband aku n tiket mak/bapak mertua aku. lagi pasal penginapan pengapit juga transport utk rombongan. ye la saat2 akhir ni byk betul pertukaran dr apa yg dirancang. standby duit je la last2 ni

belum lagi amek kira utk badan aku like spa ke sauna ke bye bye je la. xde sempat nya aku nk g semua tu. facial dgn servis rambt je aku smpt nnt kut. bercakap pasal rmbt ni alhamdulillah that day aku temankan my future hubby g potong rmbt skali punya la baik untie salon tu blh bg hadiah kat aku shampoo n conditional wah... teramat terima kasih walaupun.... hehehe. terasa la sikit ramai yg menghargai kita ni. n rezeki dtg dlm berbagai bentuk n keadaan.

psl kad pulak aku belum edar sepenuhnya. mgkn agak2 dlm next week baru aku aktif mengedar.

k la nnt2 aku smbg lg kisah2 selanjutnya.....

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 comments:

FiQ OnLinE said...

JOM SAHUT CABARAN "TOP SUPERB BLOGGER" DENGAN MEMENANGI HADIAH BERNILAI RM 600 tanpa keluarkan WANG ? APA TUNGGU LAGI.
JOM SERTAI CABARAN TOP SUPERB BLOGGER di http://www.fiq-life.blogspot.com .
PENDAFTARAN PERCUMA @ FREE SAHAJA..
JOM SAHUT CABARAN INI!!!

CARA MENDAFTAR :


Anda perlu menghantar email kepada fiq.life@yahoo.com di sertakan dengan :



Nama :
URL Blog :
Alamat :
Umur :
Jantina :



Tarikh tutup penyertaan pada 15 March 2009.


* Di harap maklumat lengkap ini memudahkan pihak Fiq Online menghantar HADIAH kepada anda.

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget