Powered by Blogger.
RSS

Fenugreek Seeds


Ini adalah supplement utk ibu2 yg mash menyusukan bbynya utk menambahkan kuantiti susu msg2. Cara pengambilannya aa lah 3-4 biji sekali mkn. Seghari not more than 9 biji. Iananya adalah dari biji halba (yg otg buat nasi dagang)

Dari testimony yg aku baca, ramai yg berpuas hati dgn supplement ni other than menambahkan kuantiti susu ibu ia jgk dpt mmbantu dlm pelawasan..

Tp apa yg aku dpt… menghampakan

Dah lebih seminggu aku cuba amek fs ni but until now still waiting for a gud news. Nothing cnange. Production tetap sama. A little bit frust but it’s ok. think this supplement is not suit with me. Actually bukan xsesuai but no impact. Nk dpt ½ oz pn payah skrg. So, I’ll decide to try another supplement

Nasib baik aku cuba ameky g ada 70 kaspul je hr tu

Xpeduli la apa org nk ckp aku cuba akan sebaik mgkn buat yg terbaik utk anak aku

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 comments:

maklang azie said...

salam.

mklang nak mintak tlg kiranya adik dpt berkongsi resepi biskut suji brunei yg adik tempek dlm posting sebelum ini. Jenuh mklang cari rsp tu mintak sana sini tp takde sapa nak share pun. harap adik tak keberatan.

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget