Powered by Blogger.
RSS

kesian Mimie & Emil

smlm pegi melawat mimi bersalin... kesian dia. tp tu la setiap org ada ujian masing2. aku doakan mimi and anak dia yg comel tu sihat walafiat lepas ni. mmber aku cakap ramai org yg masa beranak anak msuk ICU and ada problem jantung tp semuanya bila besar sihat je n menjalani hidup macam biasa... sempat lagi aku hadiahkan mimie bunga.. SELAMAT HARI IBU MIE...

utk emil plak, satu telenovela yg hebat telah pn berakhir. aku tahu emil org yg sgt kuat utk hadapi ujian ni. aku sentiasa doakan emil teru tabah dan tabah. kadang2 xpercaya emil yg selama ni aku kenal dgn sifat happy go lucky tp lately everymorning aky akan baca email sedih dia. semoga doa ibu mengandung ni akan diberkati insyallah.. lupakan la kisah cinta xkesampaian ko tu mil. teruskan dgn impian hidup ko. aku harap ko bergembira dengan hidup baru kerana skrg ko xyah lagi nk menatap sms2 hinaan dan cacian daripada madu xjadi ko... aku sentiasa ada dgn ko sbg kawan rapat. yang penting jgn putus asa. ALLAH ITU MAHA ADIL...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments:

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget