Powered by Blogger.
RSS

Adam & Hawa episode 45-48

Minggu ini berkisar kepada ke’kantoi’an hubungan azie dan johan yang telah diketahui Ain. Tetapi mata kita masih belum puas mahu mengetahui lanjut hubungan Am dan Ain.

Episod terbaik adalah episode 46. memang sangat melting dengan keromantikan Am. Dan scene Azie dan Johan hanya ibarat tempelan yang seakan menyemak kan cerita ini kerana tumpuan penonton pastinya tidak mahu scene adam dan ain ini dikacau. Tapi pengarah pandai men’drag’kan cerita ini
Pujian harus diberi kepada pelakon Elfaeza Ul Haq pelakon sari singapura ini yang saya anggap sebagai berjaya membawa watak azie dengan cemerlangnya.



Dan saya hampir bosan dengan persoalan ain ‘Kenapa Am diam dan tidak berbuat apa-apa sewaktu mereka dipaksa nikah 8 tahun lepas’ juga’am ingat senang ke ain nak lupakan lepas apa yang berlaku’

Cukup-cukup la tu ain. Orang lain lagi teruk dugaan cabaran yang kena berdepan. Tp tak adalah sampai 8 tahun masih tak boleh menerima kenyataan. Dan bersyukurnya kerana yang kau kena tangkap basah tu dengan Am. Yang hampir sempurna wataknya. Sebenarnya hati kau tu terlalu ego. Mengaku aje la kau memang telah pun kembali menyintai am. Terima la am kerana dia memang hero pujaan Malaya. Hahahhaha

Scene terbaik minggu ini adalah scene di pejabat am

Ok. lets enjoy the photo








lupa nk share gambar ni jugak. disiarkan dalam berita harian ahad lepas




  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments:

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget